Om EBT Coaching

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Jag heter Ronny Wennergren och är utbildad integrativ Coach hos Coach2Coach i Karlstad. Jag föreläser om det mentala i att uppnå mål och viljan till förändring.

 

Man brukar säga att ens bakgrund är ens styrka och i mitt fall stämmer det till punkt och pricka. Jag har genom åren arbetat i många olika branscher både som anställd och inte minst som egen företagare vilket har gett mig både erfarenhet och kunskap som jag drar nytta av i mitt coachande och föreläsande.

Jag har även ett stort hjärta för idrott och har under hela mitt liv både varit utövare och nu på senare år som ledare, med fokus på de mentala bitarna. När jag inte föreläser och coachar så tillbringar jag  mesta tiden i idrottshallar runt om i Sverige med min fru och våra två idrottsutövande söner.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]